Antje (geboren in 1969) woont in het landelijk gelegen dorpje Oudenhoorn waar ze haar creatieve geest de ruimte kan geven die het verdient.

Ze is autodidact en creatief bezig zijn zat er al vroeg in en werkte ze in haar jeugdjaren veel met hout op een timmerclub gerund door haar vader die ook beeldhouwer is geweest maar dan in hout.

Ondersteund door haar partner maakt ze voornamelijk beelden van natuursteen van figuratief tot abstract en alles daaromheen. De beelden die ze maakt komen uit eigen inspiratie en zijn tevens te zien en te koop op deze website.

Sinds eind 2016 is Antje een voor haar nieuwe weg ingeslagen op beeldhouwgebied en maakt ze beelden van diverse soorten blokjes natuursteen, Het proces van het maken van een beeld op deze manier is behoorlijk arbeidsintensief omdat ze alles met de hand doet, die beelden noemt ze dan ook blokjesprojecten Naast de blokjesprojecten waarbij Antje ver buiten haar comfortzone zit, maakt ze ook andere werken zodat het beeldhouwen leuk en plezierig blijft.